Startpagina
mobiele versiecomputer versie
FollowRSSTwitterFacebook
Averlose Pubquiz

Na de overweldigende deelname en positieve reacties van de eerste Averlose pubquiz vorig jaar is besloten een tweede editie plaats te laten vinden. Opnieuw zal er op zaterdagmiddag door de teams gestreden worden voor een eervolle vermelding in de top 3. Of blijkt de poedelprijs toch het hoogst haalbare? Waar het Bathmense team ‘Fonz’ vorig jaar het vernuftigste bleek, zijn we zeer benieuwd of een ‘binnenlands’ team hen dit jaar kan aftroeven.  

Voor degenen die vorig jaar niet deelgenomen hebben of niet bekend zijn met een pubquiz: dit is niet meer dan een quiz (spelletje) in een kroeg. In de Averlose feesttent zal pop-up kroeg ‘De Wieze Kuttel’ verschijnen waarin de quiz gaat plaatsvinden.

De quiz bestaat uit 80 vragen waarbij een groep van maximaal 6 personen zoveel mogelijk goede antwoorden probeert te geven. Vorm dan ook een zo uiteenlopend mogelijk gezelschap met je buren, vrienden, familie of kennissen! Naast de vragenrondes over algemene kennis komen er ook een plaatjesronde en een muziekronde voorbij.
De drie teams met de meeste goede antwoorden zullen beloond worden en het team met een complete verstandsverduistering die middag zal in aanmerking komen voor de poedelprijs.

Een bovengemiddeld IQ geeft zeker geen garantie voor een podiumplek! Het draait natuurlijk vooral om de gezelligheid bij deze quiz die geschikt is voor jong en oud. Kom dan ook gezellig in de tent zaterdagmiddag om 15.00 uur om onder het genot van een biertje, wijntje of non-alcoholische versnapering als team te worden onderworpen aan de meest uiteenlopende kennisvragen, muziekfragmenten en afbeeldingen.

Opgave is mogelijk via de site, facebook of een e-mail naar: kermisaverlo@hotmail.comDelen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2017 Webdesign Marco TibbenRedactie